Promotion of NatRisk project at the Scientific and professional conference “POLICE AND JUDICIARY AS GUARANTEES OF FREEDOM AND SECURITY IN A LEGAL STATE”

Kriminalističko-policijska akademija, Pravni fakultet Univerziteta u Kragujevcu i Fondacija „Hans Zajdel” organizovali su Osmi naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem ,,Policija i pravosudni organi kao garant slobode i bezbednosti u pravnoj državi”, održanog u hotelu „Omorika” na Tari, u periodu od 23. do 25. maja 2017. godine. Naučni skup je održan uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.
Naučni skup je okupio preko sedamdeset eminentnih predstavnika akademske i naučne zajednice i vrsnih stručnjaka iz policije i pravosuđa iz osam zemalja. Skup je otvorio gospodin Slobodan Nedeljković, v.d. pomoćnika ministra i načelnik Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.
U okviru plenarne sesije, prvog dana naučnog skupa, prof. dr Darko Simović je prisutne upoznao sa predmetom, ciljevima, naučnom i društvenom opravdanošću projekta NatRisk.


Partners